9 Kasım 2015 Pazartesi

Düşünceler ağır, batıyoruz kaptan.


Vakit varken henüz seviş. Bağır, kimseden utanmadan ağla, içki iç, gündüz uyu gece gez. Önyargılarını bir kenara bırak , asla yapmam dediğin şeyi bir kerede olsa dene. Seni üzen insanlara karşılığı n'olursa olsun "ha siktir lan pezevenk" demesini öğren. Mutluluğu için çabaladığın bir insan, günün birinde senin mutsuzluğunu görmezden gelebiliyor. Öyle fazla da iyi insan olmamak lazım..Ben bunların çoğunu yapamıyorum ama sen yap. Bi kere yaşayacaksın. 7 yaşında okumaya başlayıp, 20 küsür yaşında okulu bitirip askere gidip gelip yada çeyizini dizip evlenmek ve 45-50 sene sonra emekli olmak olmasın hayatın. 
Bazen bişeyleri kırmak onarmaktan iyidir. Kendi bitişine en ön sırada seyirci kalma! Bitişe giden yolda ne yaşarsan yanına kar kalacak. Sacma sapan, yanlış zamanda, yanlış insanlarla ol..Çünkü neyi özene bezene planlasan hayat içine sıçar. Hersey berbat gittiğinde dahi "bardağın dolu tarafından bak,nefes alıyorsun" diyeceklerdir. İnanma, al o bardağı kafalarından aşşağı dök! Cunku nefes almak yasamak değildir, kendimden biliyorum..
İstediğin anda istediğin yerde istediğin kişiyle bi bardak çay içemediğin bu hayatı kabul etme. Benim gücüm yok, alternatifim yok ama senin var. Yapabilirsin.. 
Siktir et aşkı sevdayı,dost kazan dost. Düşmanı anan da doğurur kaynanan da.
Bu hayatta en iyi kendinle geçin, uzun süre onunla yaşayacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder